Tuesday, December 28, 2010

KTF vs KTHO

Assalamualaikum..

Hola readers..actually kan hari nih untuk siapa yang baru habis praktikal sem lepas dah boleh tau kolej mana yang diorang dapat termasuklah aku..

so seperti yang dijangka aku dapat Kolej Tun Hussien Onn (KTHO) sebabnya memang aku apply situ pun bilik single lagi kot..camna lah orang yang penakot macam aku nak dok bilik single nih..mak aku yang kat rumah pun dah risau..tapi takpe kiri kanan aku bilik ex rumate aku yang dulu dan sorang lagi bilik bestie aku..so kalau takut tido je kat bilik diorang..huhuhu

btw, kenapa KTHO? sebelum nih 4 sem dah aku dok dekat Kolej Tun Fatimah (KTF)..kolej perempuan semua..best kot..tambah tambah aku dapat blok baru siap dengan balkoni semua..tapi sem depan aku nak try KTHO sebab kolej campur lelaki dan perempuan saja nak ubah angin..tapi kali nih dekat KTHO pun aku dapat blok baru macam yang dekat KTF dulu..

bila dok KTHO baru aku perasan yang serba serbi jauh..sebelum nih kalau dok kat KTF nak pergi fakulti jalan kaki pun boleh..dalam 10 minit dah sampai..kalau kat KTHO nak kena pikir banyak kali jugak la kalau nak jalan kaki..nak pergi kafe pun jauh kot..hipotesis di sini adakah aku akan berjaya mengurangkan berat badan pada sem depan?? kesimpulannya kena tunggu akhir sem nanti..hahaha

aku harap KTHO tak akan mengecewakan aku..tapi apa apa pun KTF tetap di hati..cewaaahhhhh~
lagi 4 hari nak balik UTM..tapi tapi tapi asal aku rasa berdebar debar nih?? hurrmmm..







♥ ejan 

Thanks for reading this entry ^___^

4 comments:

mizz_aainaa said...

hahaha..
kurangkan berat badan??
aiyoo..
berangan lah weyh..

ehem2.. berat hati ka nak balik??
hehehe.. :)

nurulizzanieadnan said...

aina nih bknnya nk bg smangat kt aku pon
hohohoho...

sarah abadan said...

ooo dah lari dari ktf ye!! ko dok blok mane weh?

nurulizzanieadnan said...

L12
hehehehe
jmput la mlawat~