Thursday, December 2, 2010

KENAPA LAMBAT LAGI?

Fuhhhh...tiba tiba rasa sentap + jeles tengok ramai member seangkatan dah grad..kebanyakkan diorang grad untuk diploma..tapi tapi grad jugak kan..hhhmmm..aku lambat lagi kot..3 semester to go..dijangka habis kalau tak perlu extend dalam 2012 nanti..InsyaAllah..mesti best kan time grad nanti..ada orang kasi bunga yang ada teddy bear plus cokelat lagi..hahaha..eh eh eh ada ke yang nak kasi kat aku nanti..hhhmmmm...
dah laa...lupakan dulu nak grad bagai nih..PSM pun habuk pun tak nampak lagi..dah berangan nak grad..hahaha..btw, tinggal lagi 29 hari untuk aku balik UTM..yehaaaa......tak sabar nak jumpa suma member yang 1 sem tak jumpa..maklumlah semua praktikal tempat lain lain..mesti banyak je gosipsss pasal sekolah masing masing..dan dan dan mesti ada gosipss orang tue dah kapel dengan orang nie, orang tue da clash dengan orang nie..hahahaha..normal laaa tue kan..^^

pejam celik pejam celik dah masuk bulan 12..tup tup dah masuk 2011..haishhh..cepatnya masa berlalu..umur pun dah makin menurun meningkat..dan dah jadi senior dekat fakulti..dah tahun 3 lah u olls even ada lagi super senior tahun 4..biar ler..janji aku bukan lagi budak hingusan tahun 1 yang baru habis MHS dan masih segar bugar dengan cheers kolej yang akak akak agen ajar..wahahaha..time budak budak ikut je apa senior suruh..tapi tapi kebetulan kan intake kali nie untuk 1st year dah tak ada course aku..i mean course ijazah sarjana muda sains dan komputer serta pendidikan (kimia) atau singkatannye SPK..so tinggal junior tahun 2 je lah..kurang laaaa bakal bakal cikgu kimia di masa hadapan..hukhukhuk


*click untuk lebih jelas

thanx to my beloved coursemate, sofie sebab dah susah payah tag time table sem depan untuk kami semua..waaaaa...hari selasa dan rabu kelas start lambat seh..suka ah..tapi tapi hari isnin kelas start pukul 8..huhhh..nie yang paling tak suka..selalu hari isnin tak kiralah time praktikal or time kelas mesti rasa malasssssssssss je nak pergi..haishh..lagi satu aku rasa hari khamis hari untuk muntah darah+muntah hijau sebab dari pukul 10 sampai 1 belajar kimia jekk..takda gap..silap hari bulan buat gap sendiri kot..hahaha..tapi tak berani ah..subjek kimia 3 kredit..ko dapat teruk pointer ko pun akan teruk seteruknyeeee...
btw, cuma hari selasa je kena stayback sebab ada kelas pukul 2..nasib baik 1 jam..tapi kan selalunya jadual nie akan berubah..ada yang clash laa..ada yang tak mau petang laaa..so pandai pandai la kena arrange balik dengan lecturer..apa apa pun aku memang tak sabar nak balik UTM..yay!


yehaaaaa....last but not least congratz to my beloved neighbour sebab beliau dah grad semalam..kami sebaya kot..asal dia grad awal dari aku huh?? jeles nih..nanti time aku grad dia pun akan grad lagi sekali..untung rupanye sesiapa yang buat diploma then sambung degree..boleh grad dua kali..jelesnyeeeeeee...tsk tsk tsk
btw, ada sorang lagi jiran sepermainan time kecik kecik dulu akan grad esok lusa..congratz mirah!





♥ ejan

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

Cik Su said...

pelajar utm eh.. hehe.. selamat berkenalan.. saya pun pelajar utm gak..

nurulizzanieadnan said...

yeahh..
studnt utm gak
jmpe nnti tgo2 la eh
hahaha