Tuesday, June 1, 2010

nak ubat yang boleh kasi rajin sekilo boleh?

ada jual tak ada jual tak??
malass sangat sangat neh..
buku teks kejap je tengok lepas tue terus campak ke tepi..
sekarang pun nak tido malam pun susah..
2 3 pagi mata still celik..
esoknye pulak nak dekat pukul 12 baru nak bangun sampai cerita Mis Tres Hermanas dah nak habis baru boleh tengok..wuwuwuwuwuw..
stok movie dengan drama korea dalam hardisk sampai sekarang tak sentuh sentuh lagi sejak balik dari UTM..
tue pun sempat lagi tukar tukar hardisk dengan jiran tetangga..
akibatnya hardisk si dia aku tak usha usha lagi isi kat dalam..
apekah??
haisshhh..nak buat lagu mana neh ha ha ha??
kadang kadang nak masak untuk diri sendiri pun malas
lagi suka berlapar dari bertukang kat dapur
kalau ajak keluar shopping tiba tiba virus malas dah lesap
tiba tiba jadi rajin..
hahahaha..
tadi pagi time sedap tido tiba tiba mak masuk bilik
nah...amek gaji bulan nie
jangan dok boros sangat...
ehh ehh ehh...tak mintak pun tapi tiba tiba dikasinya wang
ingat nak tunggu betol betol pokai baru nak mintak
aim untuk kali nie nak grab kasut hello kitty yang dah lama dok usha sejak kat johor lagi
tak kira tak kira nak jugak kasut tue..
ehh..esok ada date lahh..boleh shopping shopping lagi..yahooooo!



hai..nama saya mr bola bola..

te amo,

..:ejanlicious:..


Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

Anonymous said...

walo . dah buat name tag

nurulizzanieadnan said...

=)