Monday, May 31, 2010

seriously sangat rindu dekat budak budak SPK



video


hai hai..siapa siapa yang sedang mengikuti pengajian ijazah sarjana muda sains dan komputer serta pendidikan (kimia) di Universiti Teknologi Malaysia dan bakal menjalani latihan mengajar pada 19 Julai nanti aku nak heboh heboh kat sini aku rindu sama korang..dah bosan dok rumah kais pagi makan pagi kais petang makan malam..dah lesu dok rumah sampai terasa rindu nak berebut naik bas UTM pegi fakulti lepas tue balik jalan kaki sebab nak beli makanan dekat CP dengan meranti..heee...dah dok rindu rindu neh memang best dapat layan video yang KAMI buat khas untuk subjek Haji Muslim masa 1st year..KAMI disini sama ertinya dengan oral b, izzanie dan izzati..nak asah bakat buat movie maker katanyeee...last last hasilnye 1 SPK the movie..ehh korang korang..nanti 1 sem kita tak akan ketemu kecuali yang akan praktikal dekat muar..yang lain lain semua nak pergi batu pahat..ada yang suka suka hati nak pergi pontian sebab nak praktikal dekat sekolah sendiri..oral b, ini dituju khas untuk anda..ada juga yang terlepas ke Kluang..okeh stop story pasal praktikal..sekarang nak story pasal course SPK nih..sapa boleh bagi taw kenapa generasi lelaki di SPK makin pupus eh?? junior SPK sumanye girls yea..asalnya ada 2 orang lelaki tapi dah tukar ke pendidikan math dengan pendidikan fizik..memang lumrah kot eh laki laki tak suka kimia?? coursemate aku 2 orang je boys..lagi 7 girls termasuk aku..nasib baik hero hero ini tak tukar course..manalah nak taw ada yang terpikat nak jadi ustad SPI ke..ehh ehh..ing ren tak boleh masuk SPI..kena masuk Islam dulu baru boleh..heuheuheu..rasa rasanya senior SPK pun tak ramai laki..kenapa ehh kenapa ehh?? kimia susah kot..haaaa setuju setuju..suma eksperimen yang bahaya bahaya mai la campak kat budak kimia..yang kotor kotor pun sama sampai lab coat yang putih bersih dah jadi berceloreng angkara bahan bahan kimia..

hhmmm...apa perasaan dapat join SPK?? entah laa..suka memang suka sebab tak payah belajar math sebab SPK minor komputer tapi tapi jangan lahh bagi subjek kimia yang susah susah dekat kami yang baru belajar nih..lain la dengan budak fakulti sains yang memang betol ambil pure chemistry..terasa begitu kerdil tatkala membandingkan diri ini dengan mereka..dengar kata budak budak pure chemistry nih ramai yang boleh score KO 2...waaaaaa...hebat2..aku jek yang tak hebat!

maaflah terbanyak celoteh petang petang nih..tiba tiba idea datang mencurah curah..tapi sekarang idea dah tersekat sekat..sebelum nak choww, lagi sekali nak cakap rindu nak bergosip gosip dengan sofie, ezat, fareha, lynn, coffee and oral b..kalau cikgu helmy dengan soh ing ren nak join pun boleh juga..ahaksss...bubye!



amoi amoi SPK..hero hero pulak very shy shy cat..heuheuheu

te amo,

..:ejanlicious:..


Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

beeskennel said...

bosan betul blog nie ....hahha

nurulizzanieadnan said...

berus gigi ni.................