Monday, June 14, 2010

bengang tahap maksima

tolong jangan bergerak! aku nak maki hamun neh...nak marah diri sendiri kenapa terlalu cuai....hdufgsgfygsaytdhadyasfduyagfjsdhu!!!!!!!!!!!
awal awal pagi aku dah bangun sebab hari nie 1st day aku nak pergi tusyen..semangat berkobar kobar neh..dah tak peduli kalau aku sorang je yang terlebih umur kat situ..dah siap abeh lawa la haa sebab kononnya dressing dan perwatakkan nak sama macam budak budak Form 4 gitu...tusyen start pukul 11 pagi..dalam pukul 10.30 aku dah nak gerak la naik moskito kesayangan..yelaaaa...mak ayah abang pergi kerja..semua kereta diorang yang bawak..so aku terpaksa laa pergi sendiri..dah siap siap beg sebelum nak gerak tiba tiba aku dok tercari cari purse kat mana aku letak..sumpah gelabah sekejap sebab semua laci dan bawah katil aku selongkar..make up habis semua cair..wuwuwuwuw..kalau tak ada purse mana berani aku keluar weyh..semua ic dengan lesen dok dalam purse..kot bandaraya Alor Setar nuh kadang kadang ada road block..aku dah pernah kena 2 3 kali tapi nasib baik la lesen semua bawak..
tiba tiba baru aku teringat yang purse aku tertinggal dalam kereta time aku balik kampung jumaat lepas..kesimpulan dari apa yang terjadi tadi aku memang betol betol bengang sebab aku dah ready nak pergi tiba tiba jadi macam nie..mak aku dah suruh pergi jek bawak moskito baik baik..kalau ada road block cakap je purse tertinggal dalam kereta dan saya terdesak sangat nak pergi tusyen..helo helo helo makkkk..mak ingat polis tue nak percaya ke?? silap silap beratus aku kena saman sebab tak ada lesen time bawak moto..so aku tak jadi la pergi tusyen atau dalam erti kata lain aku terskip tusyen gara gara silap aku sendiri dan aku tak berani nak ambil risiko keluar sehelai sepinggang tanpa ada pengenalan diri..wuwuwuwuw..
sekarang nie dah terdetik sesuatu dalam hati aku..betul ke purse ada dalam kereta?? oh no!! aku tak nak terus skip tusyen sampai bila bila..abangggggg.....cepat balikkkkk...hati aku tak kan tenang selagi purse tak ada depan mata!

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

chocolate said...

btl ke ttgl dlm kete? kut2 tercicir kt mne2 x.. huk huk huk

nurulizzanieadnan said...

da jmpe da dlm kete
huhuhuhu