Wednesday, March 10, 2010

berdebar-debar


saat yang dinantikan telah tiba..errr..benda pa??result SPM lahh esok keluar..adakah 1 lagi sejarah keluarga bakal tercipta??sama2 kita lihat..aku yang tak ada kaitan pun nervous tambah2 si cimon yang dok kat rumah nuh..weyh cimon esok tolong kirim salam kat cikgu Che Mah..mentor aku kot dia tuh..hahahaha..dapat ja result terus mesej aku..nak tengok sikit hasilnya kalau dok sibuk pi tusyen berpuluh2 tempat..kalah aku kot...nak pi tusyen plak yang glemer2..aku pi tusyen dalam taman je kot....tak pa..just wait and see..nih satu lagi nak pesan dapat terok pon jangan dok emo macam aku dulu..maluuu kot bila pikir2 balik..wawawawawa..tenang sudahhh...kalau dapat lebih dari aku akan ada habuan menanti anda...mintak la apa ja..tapi aku kena mintak duit kat mak dulu..aku tolong beli ja..hahahaha..JANJI weyhhh...huhuhu..

okeh sekarang nie cerita pasal aku pulak..minggu nie ada 2 test dan 1 kuiz..esok test pengurusan makmal..lusa kuiz pengukuran..tulat test KOB..oh no!!..1 haremm apa pun tak baca lagi..dah2 aku nak start study..wish me luck!!



psssttt: sekarang jiwa aku tengah kacau dengan masalah rumah tangga....;(







te amo,
..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

Cik Mirara said...

salam. huhu. kim salam kt xaty ya,kak. haha. dy xon9 lak. msti gubra sesorg kt rumah nuh. haihh. sabar ya cik xaty.
ha,kak. i wish u good luck la kak. huhu. do the best la.

p/s: masalah rumahtangga?? hehe.

nurulizzanieadnan said...

insyaAllah..
okeh tenkiu...

err..msalah da settle pun..huhhu