Friday, March 26, 2010

berakhir sudah 15 minggu kuliah

apa yang aku dapat sepanjang 15 minggu aku belajar untuk sem nih?? entah lahh..nak cakap pun susah..tapi mungkin dengan pointer yang akan dapat untuk sem ini yang boleh menjawab segala2nya..aku tak mau repeat paper kimia..nanti bila repeat aku nak kena join junior..malu la i..hohohoho..tapi aku akan pastikan sepanjang aku kat UTM nih tak akan ada 1 paper pun yang aku kena repeat..aku akan study kimia hingga ke titisan darah terakhir..auwwwwwwwwww....poyo jek aku nih kan kan kan..sem depan dah tak payah pening2 dengan exam, esaimen, test, kuiz and bla bla bla tapi mesti akan tension + pening dengan students di sekolah, lesson plan, alat bantu mengajar......OMG!!...rumah sewa kat Muar sampai sekarang tak dapat2..aku nak dok mana weyyhhh time praktikal nanti??..susah la bila rumah jauh beratus2 kilometer dari U...penat sunggoh nak pikir semua nih..nanti bila naik sem sapa nak bawak aku pergi Muar?? barang2 aku kat UTM macam mana?? nanti aku nak pergi mengajar naik apa?? dah habis praktikal barang2 aku nak bawak balik U macam mana?? cuti raya nanti aku nak balik kampung naik bas kat mana?? arghhhhhhhhhhhhhhhh........................kenapa laa aku dapat UTM tataw..dulu elok2 interview pendidikan sains kat UPSI tup tup tup dapat pendidikan kimia kat UTM...dah la aku sebatang kera kat sini..kalau UPSI dekat la sikit dengan rumah aku..saudara mara pun ramai kat area2 KL....ouhhhh.......tolong lah bantu saya yang tengah buntu ini...............pernah suarakan hasrat hati nak bawak transport sendiri time LM nanti dekat mak..pastue bleh plak mak cakap "kalau kakak bawak skuter kat sana orang kat sini malam2 tidoq tak lena laa....kalau bawak keta memang tak leh tidoq langsung dah..." apakah???


pic yang poyos nie diambil sebelum pergi interview cikgu kat UUM...tak dok ghope cikgu lagik time nih...errr...skarang ada ke??








te amo,

..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

sakura_aainaa said...

haha.. amboilaa.. dah pk siap psal LM.. taklimat blom lg.. hrap bsabr yek.. final exam pon blom lg.. hehehe

nurulizzanieadnan said...

hahaha..
kna pkir msa dpn siap2..
huhu