Sunday, April 18, 2010

misi penting sebelum pulang


walaaoooooooo........macam tongkang pecah...berserabut weyh bilik aku time nih..penat aku mengemas..yelaa esok suma barang2 aku nih nak kena sumbat dalam stor..nasib baik stor dekat je dengan bilik..kalau tak mana aku nak humban barang aku yang banyak nih..isshhh..ekcely nak upload banyak lagi pic tapi aku takot korang cop aku pompuan pemalaih..tak taw nak urus rumah tangga..bersepah sana bersepah sini..hahahaha..jatuh la saham aku..heuheuheu..tapi adat lah kan namanya pun nak berpindah..so macam nie lah suasananya...tengok pic yang kat atas sekali..sumie yang tak berdosa pun jadi mangsa..abis tergolek sana sini..ehhh ehhh..sumie aku bawak balik taw..tak penah miss bawak balik sekali..jojo plak aku rasa nak bawak balik gak la..jojo tak pernah balik alor star lagi..nak bagi jojo biasa dengan bilik aku kat rumah sebenarnya..heuheuheu..sapa jojo?? sumie plak sapa?? jeng jeng.....memperkenalkan sleeping partner aku selama nih...tadaaaa~~


yang belah kiri sekali namanye bobob..mak kasi sebab aku tergedik2 swuh mak belikan..ngeh ngeh ngeh...sekarang nie bobob aku tinggalkan kat rumah sebab tak cukup space weyh aku nak share katil bujang aku dengan kawan2 aku nih..well...setiap saat aku kan semakin membesar..heuheuheu..so aku terpaksalah mengorbankan bobob..lepas aku tinggal bobob kat rumah, cimon plak dok bising sebab banyak sangat teddy bear atas katil kat bilik kami..hellooooo......kat bilik kita katil saiz queen kot cimon..kongsi lah dengan bobob..cian dia..huhuhuhu..yang kecik molek sebelah bobob namanye kitty..kitty nie present besday dari ezat masa aku tahun 1...comeiii.....aku kan suka giler2 kat kaum kerabat hello kitty..hehehehe..si kitty nie pun aku bawak balik...haaaaaaa...si gemok yang kaler pink tue lar namanye sumie..besday present dari aman..dah ler gemok..gebu plak tuh..tapi si sumie nie makan space btol laa...tiap2 pagi bila aku bangun tido mesti si sumie nie tergolek jatuh bawah..haaaa..sapa suruh lawan tokey...hahahaha..si sumie nie aku dah sumbat siap2 dalam paper beg nak bawak balik naik bas...sebelah sumie namanye jojo..jojo nie pun aman yang kasi..jojo tak pernah balik rumah aku lagi..so cuti kali nie aku akan pastikan jojo akan kenal asal usulnya..hehehehehe..tiba2 aku terpikir yang memberatkan beg2 aku nih 2 ekor kawan aku nie rupanye..hhhmmm...tapi tak pe lahh..selagi aku boleh sumbat aku sumbat terok2..hahahahaha...cimon..........sila jangan bising bila aku bawak balik depa nih..makin sempit la katil kita nampaknya..huhuhu..tapi atleast bila cimon dah pi matrik aku ada la peneman setidur sekatil..ohh yeaa..kawan2 kat rumah iaitu keroppi, bola2, memey dan berry2 nantikan kemunculan rakan2 baru yang di datang khas dari skudai..kalau ada masa aku perkenalkan sleeping partner yang dekat rumah aku plak..hhhmmm..macam dah banyak merepek..asalnya nak story pasal barang2 jek..dah melalut sampai entah mana2..ohh..sebelum terlambat aku nak wish kat member2 aku di U lain besh of luck untuk final korang..ohhh yeaahhhhhhhh lusa aku dah nak balik...sila jeles ramai2...bye!!










pssssttt: perang suam2 kuku dengan si dia sedang berlangsung...menci!!






te amo:
..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

4 comments:

fcuk_shredder said...

awal btul nk balek..
hohoho

nurulizzanieadnan said...

rindu mak
:p

beeskennel said...

u gune walaooo dlm blog . i like tis blog . so nostalgia . like it like it

nurulizzanieadnan said...

hehehe
tq