Thursday, April 29, 2010

misi mengeluarkan cimon dari hutan

yeahhh...selasa lepas aku ikut mak dengan abang pegi kem PLKN Tasik Meranti nak bawak balik cimon..budak2 nie dapat break kejap so suma wira dan wirawati kena balik laa..kes cimon plak memandangkan dia dapat matrik so selasa lepas adalah last day lahh dia kat kem tue..pagi2 buta lepas subuh terus pegi sana..ekcely tak adalah jauh sangat dari rumah tapi si cimon nih dok ugut suruh pi awal..last2 sampai awal kami dah tak taw nak lepak mana..lepas amek cimon sebelum balik umah kami bershopping kat padang besar dulu..so layan je laahh ek pic kat bawah nih..:p




well~~....pagi2 buta muka memang suci lagi

1 hasrat, 1 semangat , 1 tekad

mak pun nak tak mau kalah..nak pakai baju warna biru gak..tempias dari semangat wira dan wirawati kem Tasik Meranti..hehehehe

wahai bonda...senyum itu 1 sedekah....:)))))))))))

yang paling syahdu...cimon dah hitam..yeay!!


















te amo,
..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

sakura_aainaa said...

oic.. kuar awal.. tp syg sbab xcomplete kan lthn dy.. ;)

nurulizzanieadnan said...

haaaaa...nk wt cmne..tuntutn ilmu lg pntg dr sgalanye
hohohoh