Friday, April 16, 2010

kini kembali

salam suma...lama giler tak hupdate blog..almaklumlah aku kena la kasi kasih sayang lebih kat kimia organik biomolekul sampai datin blog pun terpaksa aku abaikan seketika..babyeva kat farmville pun dah lari sebab aku tak kasi makan..rugi 2 fv aku..cis!!...tapi semalam semuanya dah berakhir..tahap ketensionan aku untuk final nie dah 70% reda..Yang Berbahagia Datuk Mat Sum kasilah saya lulus paper kimia nih..plzz plzz plzz...saya dah study pagi petang siang malam tapi yang tue je jawapan yang mampu kepala otak saya cout kan..tapi saya pelik la Datuk..saya rasa yang cin bukan main banyak tapi seciput saja yang cout..adakah terdapat gangguan dalam kepala otak saya semasa proses pengaliran ilmu berlaku??hhhmmm...mungkin salah saya juga kot sebab sambil study KOB saya suka makan asam sepeket rm2 yang plastik kaler ijau tue..saya beli kat meranti minggu lepas..mak saya cakap kalau makan asam tak baik untuk otak..tapi saya degil..saya makan jugak..kalau saya fail paper Datuk, jangan salahkan saya taw..salahkan asam..sebab dia la saya terpaksa repeat paper Datuk..wuwuwuwuwu..tapiiii saya tak mauuu repeatttttt...kalau kena repeat pun saya redha jek...hhhmm..setakat hari nie ada lagi 2 paper sebelum aku berambus dari UTM nih..lagi 4 hari lagi aku nak balik kedah..tak sabar lahh i..semua baju dah masuk dalam beg..yang tinggal dalam almari hanya baju2 yang aku nak pakai selama 4 hari lagi aku kat sini..buku2 pun dah kemas..sampah sarap semua dah buang..semalam mak kol pesan jangan bawak balik tshirt banyak2..kat rumah dah berlambak..pastue jangan lupa bawak balik baju kurung lebih sikit..banyak kenduri time cuti nih..nak pi hantar Ati lagi pi matrik..haaaahh....cimon dapat matrik??yelaaaa....cimon dapat matrik..heuheueheu..kat ulu sangat...perlis kot..hahahaha..memang sebijik ikut kezen aku, kak long emy..plkn pun tempat yang sama..matrik pun dapat negeri yang sama..tapi kezen aku nie kejap je kat matrik..lepas tue dia gi maktab..adakah cimon akan mengikut jejak langkah kezen kami?? sama2 lah kita saksikan..dengar kata 20hb nie result untuk interview maktab kuar..hope cimon dapat interview dan dapat masuk maktab..jadi lah kami siblink cikgu cikgi..entah2 kalau dapat, dapat kat tempat kak long emy jugak pe..nasib2..huhuhuhu..ehh ehh..tadi aku cakap lagi 2 paper kan nak abis..tapi aku dah malas nak study....aku pikir nak balik rumah je sekarang nih...asam ohh asam dimanakah ekau?? japg jumpa den kat meranti yea..den culik ekau 1 plastik..bubye!!









te amo,
..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

fcuk_shredder said...

cikgu ejan..
hohohoho
lma xnmpak...

nurulizzanieadnan said...

ehh..
hye2..
huhuhu