Sunday, April 25, 2010

bila ANAK pro MAN U manakala BAPAK pula anti MAN U

KEBABOOOOMMMMMMMMMMM...............
bising mengalahkan bunyi guruh bila time hujan kat umah aku tadi
si anak: haaaaaaaaaaa.................masuk masuk...yeahhh...penaltiiiiiiiiiiii......
si bapak: haaaaaaaaaa........main jahat...taw nak penalti jek...golllllllll........camtue la boh gol tak payah nak harap penalti...
si anak: hahahahaha........gollllll lagi........
si bapak: mencebik...


AKU: isssshhhhhhh.........bila nak abeh bola nih..konsert AF dah lama start..tak dan la aku nak tengok Iwan nyanyi....sob sob sob......


9.55 malam......

si bapak dan si anak kembali melakukan aktiviti masing2...aku apa lagi capai remote terus bukak konsert AF...mintak2 lahh Iwan tak nyanyi lagi..tiba2 pelajar yang last perform Farina..ehh ehhh Iwan mana??............cisssssss!!...awal2 lagi dah nyanyi.....*sigh*



malam tadi telah berlangsungnya perlawanan bola sepak antara Man U (2) vs Tottenham (1)...bapak aku sokong Liverpool dan terlalu anti dengan Man U..abang aku plak taksub sangat dengan Man U...bapak aku akan sokong mana2 team tak kisah lahh bukan Liverpool pun yang lawan dengan Man U..aku??????...........dipaksa untuk sokong AC Milan..ok bye!!











te amo,
..:ejanlicious:..

Thanks for reading this entry ^___^

5 comments:

sakura_aainaa said...

haha.. sabarlah ejan..

aku plak terbalek.. bapak aku man u.. adik ak anti man u.. haha!

nurulizzanieadnan said...

hahahaha..
terbalik pon pi mai pi mai man u gak
hukhukhuk

sakura_aainaa said...

hahaha.. hebat sangat lah kot man u neh..

nurulizzanieadnan said...

hebat la sgttttttt......

Anonymous said...

ac milannnnnnnn