Monday, February 1, 2010

luahan jiwa


ntah macam mana nak cakap..aku betol2 berserabut..dengan banyak assigment, nak jaga hati dan perasaan orang lain, nak pikir pasal trip pergi kl lagi dan bla bla bla..argghhh..kenapa aku begitu teruk diuji..secara zahir memang aku nampak normal..boleh bergelak ketawa lagi tapi hakikatnya dalaman aku masih lagi bercelaru..apa salah aku??mungkin salah aku terpaksa menjaga hati dan perasaan orang lain walaupun hati aku sendiri terseksa..yang jadi mangsanya sudah tentu aman even dia tak bersalah..habis aku sembur kemarahan kat dia..kadang2 aku rasa bersalah teramat..adakah aku terlalu emosional atau terlalu pentingkan diri??post kali nie lain dari yang lain..aku tak pernah lagi post entry yang terlalu serius..tapi kali nie biarlah aku luahkan segala rasa tidak puas hati aku..maybe sekarang nie aku period so hormon agak kurang stabil..aku harap begitu..thanks god sebab bila tiba saat ini ada sahabat yang sedia menemani..aku selesa luahkan semua isi hati aku kepadanya dan boleh dikatakan hampir 100% pasal diriku dia dah taw..thanks dear..aku harap sangat ko sedia jadi kaunselor aku bila aku ada masalah even masalah ko pun belambak2..kepada silent readers yang selalu melawat blog nie aku da taw siapa anda semua..kalau ada yang terasa hati i'm so sorry..










p/s: kepada noraman: aishiteru banyak2...thanks for everything....jangan lupa picnic kita kat tasik darulaman..big bos da bagi green light...hahahahaha (aku da ceria kembali bila terkenangkan akan berkejar-kejaran di tepi tasik bersama yang tersayang nanti)...


te amo,
..:ejanlicious:..


Thanks for reading this entry ^___^

6 comments:

...err xaty?! said...

hahhh???????????????????????!!!mak bgi???????yay9999999!!!!!keuuuuuuunnnnn!!!!!!!!!hahahhahahaa.i loike!!!!!

nurulizzanieadnan said...

kalau xblek kg laa

sakura_aainaa said...

fuyohhh.. tensenny ehh.. sbarlah ek.. ssunguhnya org yg bsabr neh baik orgnya.. haha!
sabar jelah yg mmpu kite wat..

nurulizzanieadnan said...

thanx..
syg ko..

Anonymous said...

adeh...letih nk lri2....
nk tdo je t kt sana..hihihi

nurulizzanieadnan said...

errr......