Thursday, December 31, 2009

sepandai pandai tupai melompat



entry kali nie memang tiada kaitan langsung dengan tajuk di atas..huhuhu..siang tadi aku ada presentation bi..bedebar siot..da la kena serangan soalan bertubi tubi..naseb baek ada cik ezat yang berani menangkis semua hujahan daripada pihak pembangkang..cewaahhh...kalau harapkan aku memang tergagap gagap la nak jawab blek...aku present baca kat slide jek..tak susah pun..hohoho..thanks god because our propasal has been accepted by sir abdullah even there are some mistakes..untuk kelas authoring pulak cuma ada discussion dalam group aje dan perlu masuk kat elearning..yang aku tengah hangin sekarang nih elearning tak leh masukkkkkk........asyik2 kuar 'internet cannot display the webpage'....babunnnn btollll...geraammmmmm....relax2 try lagi esok...tapi...kalau esok tak leh gak???memang musnahlah pelamin anganku...wawawawawa...okehh senyap!!!jangan dok meroyan2 pagi2 buta nih..

lepas abis kelas microteaching aku g lepak kat bilik fareha kejap pastu agak2 dalam kul 2 aku balik bilik...tiba2 je aku dapat msg dr aina yang dia ajak kuar..so alang2 dah kuar ktorang pun pegi la tuka wang dari ringgit malaysia ke singapore dolar..mesti u olls suma pelik kan sebab nape tiba2 aku suka2 ati nak g tukar duit singapore plak..hhmm...bagi yang blom taw next week aku akan join trip ke singapore ler..trip nih under utm..aku join dengan budak2 pendidikan math yang seramai 8 orang dan diorang tue suma membe2 aku gak..sebelum tuka duit ktorang pegi tengok wayang dulu kat MBO U Mall..ekcely dalam pala otak tataw nak tengok cita ape..so ktorang men blasah je tengok cita alvin and the chipmunks..waaaa...beshhhhhh gleeee2222...terkekek kekek aku gelak dalam panggung tuh..memang comei budak2 chipmunks nih..kali nih ada chipmunks betina pulak..kalau tak salah aku chippets kot..ntah btol ntah idak ape yang aku eja nih..huhuhuhu...aku suka yang ikat tocang 2 tuh...comeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........dah la montel..i like...memang enjoy tgk cita nih..

selesai tgk wyg dan tuka duit ktorang jln kaki pegi jusco..alaa...10 minit pun da sampai..ronda2 kejap kat jusco pastu ktorang blahh balik utm..penat siot....tapi lagi penat bila segala jenis website utm tak leh bukak...kejammmm!!!!aku dah r semangat gilaa nak wat assignment nih..tiba2 plak leh jadi cmnih..sadis2..

weyyhhh...aku bangga sangat2..nie entry last aku untuk tahun 2009 sebelum masuk tahun baru..tercapai gak hajat nak tulis entry yang bertarikh 31 disember 2009..pagi semakin membuta..dengkuran tidur dari rumate kuh semakin jelas kedengaran..jari jemari pula semakin lemah menari di atas keyboard..otak sudah mula kekurangan oksigen..mata sudah pandai berjinak jinak untuk kuyu..mulut sudah berani menunjukkan anak tekak yang tersembunyi..apakah petanda ini semua???aku da ngantok la ngekkk!!jumpa lagi tahun depan..bai!!




44 singapore dolar = 110 ringgit malaysia





te amo,
..:ejanlicious:..



Thanks for reading this entry ^___^

6 comments:

...err xaty?! said...

lorh!
awt ckit sgt duit tuh woit?
len kli tukaq la sribu.
hahha

ejanlicious said...

woitt!!
byk det hg

Anonymous said...

tipu!!!
ku tak bdengkur...
huhu~~

ejanlicious said...

hehehe..
siap mengigau lagik kowt..
lalalala

sakura_aainaa said...

amboilaa.. bsmgt nk p singapore ek.. haha!

ejanlicious said...

haaa..taw xpe...hohoho