Wednesday, November 10, 2010

HAPPY 1st ANNIVERSARY TO MY DEAR...MY DEAR....MY DEAR.....


MY DEAR BLOG!!!
cehh..tajuk nak suspen jek..hahaha..
dah 1 tahun rupanye blog aku nih..kalau baby mesti dah boleh jalan..silap silap dah boleh berlari..ehh..mungkin ke??
macam macam benda dah share dalam blog nie..dulu start buat blog masa mula mula semester break..ingat kot hangat hangat taik ayam je..even terlalu bz especially time praktikal dulu tapi still update 1 2 entry..
rasa terharu bila orang lain tau pasal kita melalui blog..tapi ada juga sebab entry dalam blog aku nie la pernah terjadi adegan bermasam muka dengan kawan kawan..sumpah tak terniat pun macam tue..tapi sekarang kami dah ok..:p
dari situ baru aku tau semua benda tak boleh share dalam blog sebab tak semua orang berfikiran dan boleh terima cara kita luahkan something..to all my readers ( err..ada ke??... ) thanks sebab sudi baca blog aku yang entah apa apa nih..tak mengharap pun ada orang komen sebab tak ada niat pun masa buat blog nak suruh orang komen..juz nak share or luahkan apa apa untuk kepuasan diri..nanti bila tua then terasa dah lupa memory lama boleh review balik entry zaman muda muda dulu..hehehhehe..






p/s: dear 4.6 and 4.5, teacher miss u all so much!





♥ ejan

Thanks for reading this entry ^___^

4 comments:

sakura_aainaa said...

waaah2..
dh setahun ehh.. tahniah..
hehe..
teruskan berblog neh..

chet said...

klu rindu mia blik convent eh..

chet said...

mai la.. bkn mia

nurulizzanieadnan said...

tenkiu..yeahh msti pegi convent balik one day..