Monday, November 8, 2010

berita terkini!

Assalamualaikum...
fuhh fuhh fuhh..dah lama tak update blog..tapi hari hari log in sebab nak baca blog orang lain..kat sini baru lepas hujan..harap harap tak akan ada lagi tempat yang banjir..so far banjir dekat Alor Setar dah semakin surut..jalan jalan besar nak pergi bandar semua dah dibuka semula..tapi yang pasti aku bersyukur sangat sebab kawasan taman perumahan aku tak banjir..actually takut la jugak ..memang sentiasa berjaga jaga..memang kawasan bebas banjir lahh kot taman aku nie..kalau tak mesti aku dah terdampar kat pusat pemindahan bersesak sesak share toilet dengan rakyat jelata yang lain..alahai~ sabar aje lahh..banjir yang berlaku dekat Kedah nie memang terburuk sejak 2005..kawasan Taman Uda, Taman Rakyat dan kawasan sekitar memang dah jadi pulau kot..air sampai paras bumbung rumah..hhhmmm..kepada mangsa mangsa banjir harap kalian semua tabah..hidup perlu diteruskan..mungkin ini adalah salah satu ujian dan dugaan dari-Nya
dalam orang lain dok sibuk pasal banjir sana banjir sini, aku seisi keluarga sempat lagi buat kenduri arwah jumaat yang lepas..hey hey nie bukan open house sempena deepavali okeh..huhuhuh..jemput jiran jiran dan saudara aje..mula mula memang agak cuak sebab takot tiba tiba banjir then tak ada siapa yang nak datang..tapi syukur alhamdullilah tiada perkara buruk yang berlaku sepanjang majlis berlangsung..


sedia menerima tetamu..aisehhhhh~

majlis bacaan yassin..Cimon tak boleh baca so dia yang jadi photography..hekhekhekhek

rajin betol lah i melayan tetamu..hohohoho

makan makan makan



ouh..muzik muzik separuh akhir dah start..mau tengok..mesti out..babai babai!!






♥ ejan

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

sakura_aainaa said...

err.. bila stat muzik2 sparuh akhir??

nurulizzanieadnan said...

dok start nih aina oii