Sunday, February 20, 2011

MASQUERADE NIGHT

tarikh: 18 Febuari 2011

masa: 9 malam

tempat: Dewan HEMA, UTM Johor Bahru

tema: masquerade


acara wajib sebelum pergi dinner adalah posing dalam bilik terlebih dahulu..=))


belom masuk dalam kereta masa baru nak pergi dinner tiba tiba tali yang ikat dekat kepala tuh terputus..nampak sangat kepala aku besar sangat..=.="


meja kami meja myspace.com..=p


acecececece~


mask derhaka! sanggup makan tuan sendiri..nak tau kenapa?


jeng jeng jeng............




dapat blusher biru free tuh..ingat senang ke nak dapat..huhuhuhu..ini semua gara gara mask biru tuh la..bila aku pakai je yang bahagian dalam mask tadi terus berinteraksi dengan kulit muka aku..ada membe cakap muka aku lebam lebam macam baru lepas kena kiss..hihihi..eh tapi yang nih tak berapa clear sangat..meh nak tunjuk yang lagi clear kaler biru..


gila hudoh..semua pandang aku mesti ketawa..T_____T


ada gak yang cakap comel..eh comel apa camnih..malu kot pergi dinner dengan muka berceloreng macam askar nak menyamar time kat dalam hutan..wuwuwuwu~


yeahh..pinjam mask membe..tapi asal la macam pelik je gamba nih..gaya macam mak nyah..muahahaha~


boleh plak sebelum dinner nak start tiba tiba 1 UTM blackout..lama pulak tuh..nasib baik kat dalam dewan nih ada lampu standby kot..yang pasti sangat tidak selesa okeh sebab masing masing kepanasan..nasib baik teringat nak bawak kipas tangan..huhuhu


pakai lah jugak sekejap..tak lah rasa menyesal bila dah beli..wuwuwuwuwu~


even muka aku dah macam lebam lebam kena 'love bite' tapi aku memang bertuah kot sebab no aku naik time cabutan bertuah..dengan rasa malu dan rendah dirinya aku pergi ambil hadiah dengan muka yang macam nih..sigh*


gadis dan topeng..=p


with dayah comey ~


with sarah, my junior aka pengarah dinner..


with syeri ~


bersama si ayu dan sopan santun, cik aina..=)


boleh pandang pandang
jangan pegang pegang
duduk renggang renggang
bertambah sayang
biar malu malu
biar segan segan
kerna malu itu perisai orang beriman

p/s: with pasangan lesbo~


peneraju PMP sesi 2011..huhuhu


meh posing sikit..^_____^


baru perasan bila aku ambil gambar je mesti tangan nak kena bukak..hahaha


sempat lagi tuh..^______^


dah mengantok sangat..hampir 3 jam dok tunggu nak upload semua pics nih masuk dalam blog..apa apa pon memang enjoy lah time dinner..eh enjoy bergambar je sebenarnya..hahaha..well~ aku kan gila kamera..=)

thanks for reading this entry

take care people

BUBYE!









♥ ejan



Thanks for reading this entry ^___^

7 comments:

NS said...

wahhh. comelnyee aku. =,=

mizz_aainaa said...

cmna plak abg tam leh sesat tuh..
ish3

...err xaty?! said...

abg tam ka?ngat kot tmn tp msraaa.hadoi!

nurulizzanieadnan said...

NS: aku pon comey..hohoho

nurulizzanieadnan said...

aina: hehehe..jgn jeles!

nurulizzanieadnan said...

cimon: dak dak..tman tapi msra yg len..huhuhu

Lyn said...

beli kat mana masquerade tuh?