Tuesday, February 15, 2011

kau pernah kena maki ke?

aku pernah

so apa kau rasa?

aku bodoh kenal dengan kau

sekarang apa perasaan kau?

happy sebab kau tak kan ganggu aku dengan ayat gila kau lagi

pesanan untuk orang yang maki kau:

hello lelaki bodoh..tak kan lah desperate sangat sampai kau dok merayu rayu kat aku..aku tau kau akan baca nih sebab kau memang suka jadi stalker aku..kau memang tergila gilakan aku..well~ susah betol bila ada secret admire nih..bila tak layan macam nih la yang jadi..kau ingat dengan mesej ko maki aku sebab tak layan kau boleh buat aku down ke? sorry laaaa..dengan mesej macam tuh baru aku tau ko lelaki macam mana..kau terlalu obses dengan aku..nak ke aku sebut sapa kau? kau ingat aku takut? tapi aku still ada belas kasihan dekat kau..aku still nak jaga maruah kau sebab AKU BUKAN BETINA YANG MACAM KAU CAKAP TUH..

pesanan untuk diri sendiri:

abaikan lelaki gila nih..bersepah kot kat tepi jalan..lelaki psyco macam tuh tak layak untuk aku!!


 tujuan entry kali nie bukan nak mengamuk ke apa..juz nak reply balik apa yang laki gila tuh dok tuduh aku..helloooooo..kau ingat eh..aku tak kan bazirkan 1 sen pun kredit aku untuk reply mesej kau..sebab tuh kau dah fedup dengan aku kan sebab aku tak layan kau..hahahaha..tak sabar nak tunggu respon dari kau..tunggu laaa..aku pasti ada lagi mesej maki maki dari kau nanti..tak sabarnyeeeeee nak baca..cepat respon cepat respon!!


p/s: sorry readers..aku tau bahasa kali nih agak kasar..selama aku berblog nih 1st time aku guna bahasa macam nie..yeahhh..ini bukan style aku sebenarnya..tapi bila melibatkan maruah sendiri tak kan aku nak diam je..so kesimpulannya semua lelaki tak boleh dipercayai even bf sendiri..eh macam tue ke?






♥ ejan



Thanks for reading this entry ^___^

8 comments:

Kulat said...

siapakah?
dak fakulti kita kah?
aiyooo.. menjatuhkan metabat laki jer.. adeeessss...

nurulizzanieadnan said...

budak pendidikan takde yg gila mcm nih..
yg pasti mmg budak utm..

mizz_aainaa said...

fulamak..
rilek2 eh ejan..
;)

nurulizzanieadnan said...

ok!
mseh bleh relax lg
=')

cik joyah said...

olololo cian nek jan..
mamat tuh psycho agaknye nekjan..
xpe2 nekjan kn coolest girl ever n ever..hehehe
pape maintain cun yea kawan!

nurulizzanieadnan said...

thanx nekya
hurmmmm..
biase lah mnusia mcm2 prangai
so lynkn je laaa
:')

...err xaty?! said...

whos tht pokemon?yg psti bkn pikachu.yg nih msti tapir ;p

nurulizzanieadnan said...

org gila nih!