Friday, May 25, 2012

VIVA




yoshhhhh..jadual VIVA dah keluar. eh tau tak VIVA tuh menatang apa? haaaaaa, untuk yang tak tau VIVA tuh presentation PSM / FYP / thesis khas untuk students final year yang nak grad. kalau tak VIVA memang tak boleh grad ye hadik-hadik.

sebulan dari sekarang turn aku pulak. selalu dok dengar senior-senior punya gerun je kan. kali nih aku sendiri yang akan alami. yang paling buatkan aku bertambah gerun ialah penilai 1 tuh Ketua Jabatan Multimedia..ambek ko!!!

tapi penilai 2 macam ok. Encik Fadzli pernah ajar aku subjek animasi, audio dan video masa tahun 3. So nak kata selesa sangat tuh tak la. Apa-apa pun doakanlah semua berjalan dengan lancar. Aminnnnnn..






♥ ejan


Thanks for reading this entry ^___^

1 comment:

mizz_aainaa said...

all the best for viva...