Wednesday, January 18, 2012

I'M BACK

fuhhhhh....fuhhhhhhh....fuhhhhhh~~

berhabuk berdaki berdebu sangat blog aku nih
last update 23 Jun 2011
so dalam 7 bulan aku tak update blog padahal hari-hari blogwalking..hihihihi
mentang-mentang lah cuti semester dah start boleh la nak update pasal semua aktiviti yang dah involve sem lepas..kalau yang perasan aku dah renovate dalam 90% design blog nih..
header pon yang baru tapi jangan keliru yeee..ini bukan blog pembelajaran acid and base dalam subjek chemistry..tapi ini adalah blog bakal guru kimia yang yang merasakan tajuk acid and base sangat berguna untuk masyarakat..hahahaha..poyo!!

dengan ini saya berjanji akan mengupdate blog ini demi kepuasan sendiri..kronologi post-post selepas ini adalah mengikut aktiviti pada awal semester lepas sehinggalah saat tibanya aku merdeka dari final exam..huhuhu..

stay tune~~






♥ ejan

Thanks for reading this entry ^___^

2 comments:

mizz_aainaa said...

rindunya kat hg.. hahaha!
i mean ur blog.. :P

nurulizzanieadnan said...

hahaha
terharunyee